23948sdkhjf

Sag om Føtex-fyring eskalerede efter opslag i kantinen

Da 18-årige Mia i sidste uge blev bortvist fra Føtex i Ebeltoft for at have spist midten af en kanelsnegl, blev det hurtigt en stor sag i medierne. 

Medieopmærksomheden kom, efter Mias mor Jytte Frandsen lavede et opslag på Facebook om fyringen, og nu forklarer hun til Ebeltoft Folketidende, at hun følte sig nødsaget til at skrive på sociale medier på grund af den måde, Føtex omtalte sagen over for Mias kolleger. 

Samme dag som Mia blev fyret, blev der hængt et opslag op i kantinen i Føtex, hvor der stod, at butikken havde bortvist en medarbejder på grund af groft brud på reglementet.

Og det blev for meget for Jytte Frandsen. 

- Ebeltoft er en lille by, og formuleringen om groft brud på reglementet kunne jo tolkes som at hun havde taget af kassen, forklarer hun til Ebeltoft Folketidende. 

I begyndelsen forsvarede Føtex beslutningen, men efter en voldsom tur i medierne lagde kæden sig fladt ned og undskyldte over for Mia Frandsen

Og kommunikationsekspert Henrik Bygager er også sikker på, at Salling Group har taget sagen til efterretning. 

- Man vil arbejde på, at det her ikke kommer til at ske igen. Det er grundige folk, og der kommer til at køre en proces, så man sikre, at man undgår så skadelig en sag fremover, siger han til BT. 

Han understreger, at det er positivt for Føtex, at der ikke er dukket en række lignende sager op i kølvandet på denne. 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112